ورود به فضای کار از راه دور
یک کاربر و گفتگو را انتخاب کن.
با اتصال سیستم، گفتگوهای کاربر در اینجا نمایش داده میشوند.
فشردهسازی زمینه، سهمیهٔ حساب را ریست نمیکند. تمدید ورود هم فقط اعتبار ورود را تازه میکند.
تغییر حساب برای کاربر انتخابشده اعمال میشود؛ ممکن است دسکتاپ برای نمایش حساب جدید نیاز به بازشدن دوباره داشته باشد.